5 tips til en billigere ferie - få dem her

5 tips til en billigere ferie – få de bedste råd her

Disclaimer

Hjem » Fritid » 5 tips til en billigere ferie – få de bedste råd her

Få 5 tips til en billigere ferie nu – Danskerne elsker at holde ferie, og er samtidig helt vilde med at få rabatter. Derfor er god tålmodighed og fleksibilitet nogle af nøgleordene, når du skal forsøge at booke din næste ferie til eksklusive priser.  

Hvis du ønsker at få mest muligt ud af dit rejsebudget, kan det godt betale sig at investere ekstra tid i planlægningen af din næste ferie. Selvom det måske kan virke uoverskueligt, kan det sagtens lade sig gøre, og der vil i sidste ende være penge at spare.

Hvis du kender til de forskellige tips til en billigere ferie, kan der være mange penge at spare. Her finder du de bedste råd, der er værd at følge, hvis du ønsker, at din næste ferie skal være budgetvenlig.

Bestil i god tid

Hvis du ønsker at spare penge, kan det godt betale sig at bestille din ferie i god tid. Sørg derfor for at planlægge din rejse ligeså snart du ved, hvornår du skal holde ferie.

Der er flere fordele ved at bestille ferie i god tid:

  • Jo før du bestiller, jo mere rabat opnår du
  • Udvalget for din rejsedestination er større, end hvis du bestiller i sidste øjeblik
  • Der er større sandsynlighed for, at du får alle dine ønsker opfyldt
  • Hvis du for eksempel booker gennem de store rejsebureauer, har du mulighed for at få early booking rabat, hvis du bestiller inden for en bestemt dato

Rejs uden for højsæsonen 

Hvis du rejser uden for højsæsonen, kan du få glæde af store rabatter. Det kan derfor godt betale sig at rejse uden for skolernes ferie, hvis du ikke er tvunget til at skulle holde ferie på et bestemt tidspunkt.

Hermed er der større sandsynlig for at finde en rejse til billigere priser, da det er de færreste, der rejser uden for højsæsonen.

Orienter dig om afbudsrejser

Det er en god måde at spare penge på, hvis du booker en afbudsrejse, da din rejse bliver billigere. Hvis du finder en afbudsrejse, der passer til dig og dine behov, kan det blive en nødvendighed, at du er fleksibel, da rejsedatoen er bestemt på forhånd.

Det er nemlig rejser, som allerede er blevet bestilt, og som efterfølgende er blevet afbestilt igen. Der er mange penge at spare ved at vælge en afbudsrejse, men du vil typisk skulle rejse med kort varsel.

Det kan desuden være en god idé at vælge en afbudsrejse med all inclusive, da din rejse vil forblive meget billig.

All inclusive

Der er altid udgifter forbundet med en ferie. Hvis du ønsker at holde ferie uden at skulle tænke på at bruge udgifter på diverse måltider, er det en god idé at vælge et hotel med all inclusive.

På den måde er det nemmere at holde styr på dit budget, da du har betalt alt på forhånd. Det betyder altså, at du ved, hvad hele din rejse kommer til at koste. Du skal altså kun have pengepungen frem, hvis du vælger at tage på udflugter og andre fornøjelser.

Det er dog en vigtig forudsætning, at du er opmærksom på, om all inclusive indgår i rejsens pris. På enkelte hoteller skal det vælges som et tilvalg, og det vil derfor blive en ekstra udgift.

Benyt dig af deals 

Hvis du er på jagt efter en billig rejse, kan du finde en samlet pakkerejse på for eksempel Sweet Deal eller Takeoffer, som er blandt nogen af de største deals i Danmark. Hos begge deals kan du finde store rabatter på både charterferier og storbyferier i en begrænset periode.

Rejsedeals har med tiden vagt danskernes interesse, da det er blevet mere og mere populært at finde sin rejse derigennem. Der findes dog både ulemper og fordele, når du bestiller fra rejsedeals.

Ulempen er, at du ikke selv kan bestemme, hvornår du vil rejse. Det er nemlig rejser, hvor datoen er bestemt på forhånd. Fordelen er derimod, at der i en stor del af disse deals er udflugter samt flyrejser tur/retur inkluderet i rejsens pris.

Tjek også…

Det var de 5 tips til en billigere ferie. Måske vil du også synes om disse artikler:

Eller se alle artiklerne i kategorien Fritid

About the author