Cooltips.dk

Få mere tid i hverdagen med moderne teknologi

Få mere tid i hverdagen med moderne teknologi

Indeholder annonce- og reklamelinks

Mangler du også tid i hverdagen? Så burde du overveje hvordan moderne teknologi kan hjælpe dig, så du får mere tid til familien og børnene. Det er nemlig ikke så svært at finde nogle få moderne apparater, som kan spare dig for en masse tid. Det kræver nogle mindre investeringer at komme i gang, men til gengæld slipper du for en del kedelige arbejde.

Indeholder reklame- og annoncelinks

Tid er en vigtig faktor i hverdagen, og det kan være både tidsbesparende og behageligt, at slippe for nogle af hverdagens kedelige opgaver. Her giver vi dig inspiration til nogle moderne maskiner og apparater, som kan være til stor hjælp, og give dig mere overskud i din travle dagligdag.

Robotstøvsuger

Robotstøvsugere har med tiden udviklet sig meget, og moderne robotter kan støvsuge lige så grundigt som en almindelig støvsuger. En stor fordel ved robotten er, at den kan arbejde når du ikke er hjemme, så du altid kommer hjem til flotte gulve.

Hvis du har gulve af træ, klinker eller andre hårde gulve, findes der robotstøvsugere der kan vådmoppe gulvet efter støvsugningen. På den måde kan du spare den daglige tur med støvsugeren og gulvmoppen, og nøjes med en enkelt grundigere rengøring, når tiden tillader det.

Se mere end 200 forskelige robotstøvsugere hos Robotland.dk

Robotplæneklipper

Som en naturlig forlængelse til robotstøvsugeren, kommer naturligvis robotplæneklipperen. Denne fantastiske robot klipper din græsplæne, så den altid er nyklippet. Du slipper for dårlig samvittighed over, at græsset ikke er klippet, og uventede gæster ser altid en flot og nyklippet plæne.

Robotplæneklippere kan ikke klippe kanter, så indimellem skal du have fat i kantklipperen. Du slipper dog for det store arbejde med at klippe græs flere gange om ugen, når der er allermest gang i græssets vækst. Robotten passer sig selv, og du kan indstille hvilke tidspunkter robotplæneklipperen skal køre.

Tjek udvalget af robotplæneklippere hos Robotland.dk

Kogende vand direkte fra hanen

Glem alt om elkedler, når der skal bruges kogende vand. Med en vandhane med kogende vand, har du altid varmt vand ved hånden. Det kogende vand er superpraktisk, når du får lyst til en kop te eller kaffe. Men du kan også blanchere grøntsager og koge æg og med varmt vand i gryden, sparer du tid, når kartoflerne og pastaen skal koges.

Vandhanen har altid kogende vand i beholderen, som er klar til brug. Vandet opvarmes elektrisk, men strømforbruget er overraskende lavt, og du kan faktisk spare strøm i forhold til vand kogt i en elkedel. Der er børnesikring på vandhanen, og selvom vandet er 100 grader varmt, brænder du dig ikke. Ved at blande luft i vandet, kan du ganske kortvarigt stikke hånden under vandstrålen uden at blive skoldet.

Se de populære kogende vandhaner fra Quooker hos Homeshop.dk

Automatisk styring af lys

Automatisk styring af lyset i boligen, er måske ikke specielt tidsbesparende, men det er både praktisk og bekvemt. Ved hjælp af Bluetooth eller Wi-Fi teknologi kan du styre lyset i boligen fra din telefon, og du kan tænde og slukke lyset efter behag.

Teknologien er indbygget i pæren, og der kræves derfor ingen besværlig og dyr installation. Du kan sagtens selv installere de trådløse pærer og forbinde dem til familiens telefoner. Hvis du ikke vil skifte alle pærer på én gang, kan du købe en enkelt pære at starte med, og udbygge installationen hen ad vejen.

Se de mange trådløse Smart Home pærer hos Proshop.dk

Det var vores bud på smarte apparater med moderne teknologi

Der findes mange flere moderne og smarte apparater og maskiner, der kan aflaste dig i hverdagen, og dette var kun et lille udpluk.

Andre bud apparater og maskiner med moderne teknologi kunne f.eks. være elcykler, kaffemaskiner med tidsindstilling, bagemaskiner og meget mere.