Cooltips.dk

Tyverialarm-uden-abonnement

Billig tyverialarm uden abonnement

Indeholder annonce- og reklamelinks

Køb en tyverialarm uden abonnement, og forlad hjemmet uden at være bange for indbrud. Hvis du én gang har været udsat for indbrud så ved du hvor ubehageligt det er at komme hjem og opdage, at alt er gennemrodet. Måske har du fået stjålet for store værdier, og værst af alt, måske også ejendele med en personlig værdi, som ikke kan erstattes.

Du kan selv installere en tyverialarm uden abonnement, og dermed opnå den samme tryghed som ved de langt dyrere abonnementsløsninger. Du vælger blot en alarmpakke, der passer til din boligs størrelse og til dit behov.

Fordele ved en tyverialarm uden abonnement

Fordelene ved at installere en tyverialarm er mange.

 • Tryghed – Du får lettere ved at forlade hjemmet
 • Tyven går forbi – Tyve gider ikke bøvle med alarmer
 • Uafhængighed – Intet abonnement til alarmselskab

En tyverialarm giver dig tryghed til at forlade hjemmet – og ikke mindst at komme hjem igen. Du skal ikke bekymre dig om, at der har været indbrud, eller at der eventuelt stadig, er nogen i huset. Du kan trygt lade børnene låse sig ind, når de kommer fra skole, og du kan endda holde øje med at alarmen bliver slået fra, så du ved de er kommet sikkert hjem.

Alle tyveknægte er bange for at blive opdaget. Når de ser et alarmskilt på dine døre og vinduer, så opgiver de i mange tilfælde deres forehavende, og går videre til en uheldig familie uden alarm.

Når først alarmen er købt og installeret, så passer den sig selv. Der er intet månedligt abonnement, der skal betales til alarmselskabet, så udstyret har hurtigt tjent sig hjem. Du skal dog tegne et abonnement på det simkort, der skal sidde i alarmen. Det er ved hjælp af simkortet, at du modtager besked, hvis alarmen går i gang.

Det skal du se efter, når du køber alarm

Når du er på udkig efter en tyverialarm, så er der flere ting du skal være opmærksom på:

 • Bevægelsessensorer – Skal kunne dække hele boligen
 • Dør- og vindueskontakter – Monteres på alle døre og vinduer
 • Skalsikring – Aktiverer dør- og vindueskontakter mens du sover
 • Udbygningsmuligheder – Kan der er tilsluttes ekstra udstyr?
 • Kamera – Mulighed for tilslutning af overvågningskamera
 • Smartphonekontrol – Kan alarmen styres med en app på telefonen?
 • Fjernbetjening – Slå alarmen til og fra via fjernbetjening
 • Kæledyrsimmunitet – Kæledyr må ikke kunne aktivere alarmen

Bevægelsessensorer registrerer bevægelse, mens dør- og vindueskontakter registrerer, om døren eller vinduet bliver åbnet, mens alarmen er aktiveret.

Når du er hjemme, kan du aktivere en såkaldt skalsikring. Det betyder at husets “skal” sikres, så ingen kan komme ind, uden du bliver advaret. I praksis er det dør- og vindueskontakter der aktiveres. Bevægelsessensorerne bliver ikke slået til, så du stadig kan gå rundt i boligen, uden at aktivere alarmen.

Det er en stor fordel, hvis alarmen kan udbygges med ekstra udstyr. På et senere tidspunkt ønsker du måske at tilkøbe ekstra sensorer, kamera, røgalarm og lignende.

Alarmen kan til- og frakobles på flere måder. Enten via betjeningspanelet eller ved hjælp af en fjernbetjening. Hvis alarmen kan betjenes via app, kan du til- og frakoble selvom du ikke er hjemme, og du kan afbryde alarmen, hvis den bliver sat igang ved en fejl.

Hvis du har kæledyr, f.eks. hund eller kat, der går rundt i boligen, må de ikke kunne aktivere bevægelsessensorerne. Denne funktion kaldes kæledyrsimmunitet.

Nu er du godt klædt på til at vælge den rigtige alarm. Du kender de fleste funktioner, så du kan danne dig et indtryk af den rigtige løsning.

Hvor køber jeg tyverialarm uden abonnement?

Tyverialarmer kan købes mange steder – både online og i fysiske butikker. Det kan dog ofte være svært at finde ud af, præcis hvad du skal bruge.

Hos Miraca.dk har de gjort det let at købe den rette alarm. Miraca har nemlig lavet forskellige alarmpakker som passer til boliger af forskellig størrelse.

Her finder du alt fra den lille alarm startpakke, til den helt store pakke med tyverialarm og kameraovervågning – og alt derimellem.

Uanset hvilken alarmpakke du vælger, kan du udbygge alarmen med flere sensorer og kontakter, hvis du får brug for det.

Alt udstyret til alarmen er trådløst, og det er allerede “parret”, når du modtager det. Det betyder, at du blot skal sætte sensorer og kontakter på plads, så virker alt uden besværlig teknisk installation.

Tyverialarmerne har indbygget Wi-Fi, så du har mulighed for at tilslutte alarmen til boligens trådløse netværk. På den måde kan du få adgang til at betjene alarmen via en smartphone app.

Facts om privatalarm uden abonnement

Hvad koster en privatalarm uden abonnement?

Alarmpakkerne fra Miraca koster fra ca. 1.700 kr. til omkring 3.000 kr. alt efter din boligs størrelse – Se priserne her

Hvad koster en privatalarm i drift?

Når først alarmen er i drift koster den ikke noget. Du skal dog have et simkort i alarmen, som der skal tegnes et abonnement på. Da der kun er ganske lidt forbrug på simkortet, vil den månedlige udgift være ret lav.

Kan en privatalarm forhindre indbrud?

En alarm kan ikke forhindre indbrud, men ved at skilte med at du har alarm installeret, vil de fleste indbrudstyve finde et andet sted at begå indbrud. Et tyverialarm klistermærke har en stor forebyggende effekt.

Hvad gør jeg hvis alarmen går igang?

Hvis alarmen bliver aktiveret, modtager du en besked på din telefon, så du kan kontakte politiet med det samme. I mange tilfælde vil naboer høre alarmen, så de kan hjælpe med at kontakte politiet.

Kan jeg selv installere alarmen?

Alarmen er trådløs, så der skal ikke trækkes kabler mellem de enkelte enheder. Hvis du er lidt fiks på fingere, kan du sagtens selv skrue kontakter på vinduer og døre, og hænge bevægelsessensorerne op.

Jeg ønsker en billig tyverialarm

En privatalarm uden abonnement er på sigt den billigste alarmløsning der findes. En alarm med abonnement fra et af de store alarmselskaber koster nemt 400 – 500 kroner om måneden. Den udgift har du ikke på en privatalarm.