Streaming af TV

Hvad er streaming af TV?

Indeholder annonce- og reklamelinks

Streaming betyder, at du henter indhold fra internettet, samtidig med at du afspiller det på dit TV. Når du streamer, henter du dine TV-programmer fra en udbyder. Disse udbydere kan for eksempel være Netflix, Viaplay, Viafree, Discover+ osv. Udover streaming af TV, kan du for eksempel også streame både musik, radio og podcast.

Streaming er blevet mere populært end det nogensinde har været. Det er der en god grund til – det er nemlig både nemt og fleksibelt at streame. Flere og flere er begyndt at streame i takt med at vi lever i en tidsalder, hvor vi gennem årene er blevet mere digitale.

Hvis du er en af dem, der ind imellem godt kan have alt for meget at se til i hverdagen, og måske ikke altid lige når at se alle dine yndlingsprogrammer, når de bliver sendt i fjernsynet, så er trådløs streaming af TV et godt alternativ til dig. I artiklen nedenfor kan du læse om alt du behøver at vide om streaming.

Find alt du skal bruge til streaming af TV og musik her (annoncelink)

Hvordan streamer du TV?

Der findes flere forskellige måder at streame på. Til at begynde med skal du finde den måde, som du tænker, der passer dig bedst. Du kan enten vælge at streame på din smartphone, tablet eller computer eller du kan streame via dit fjernsyn. Hvis du for eksempel har et Apple TV eller et Chromecast, kan du streame direkte derpå. For at komme i gang, skal du hente de streamingtjenester, du ønsker i en app som for eksempel i App Store. Du kan også streame via Chromecast. Dette gør du ved at tilslutte dit Chromecast til dit fjernsyn og forbinde enheden fra enten din smartphone eller din tablet.

Fordele ved streaming

Fordelene ved trådløs streaming er mange. En af fordelene er for eksempel, at du kan streame overalt, hvis du har internetforbindelse. Dette kan du endda gøre uden at dine data bliver gemt på din enhed. Du bør derfor ikke være bange for, at du bruger alt din lagerplads. Du kan streame lige hvad du har lyst til at se og lige når det passer dig. Du har desuden mulighed for at streame både på din smartphone, computer, tablet, Apple TV og Chromecast. Derudover har du mulighed for at gense alle programmer, som har været sendt i fjernsynet. Det betyder, at du ikke behøver at sidde klar foran skærmen, mens det sendes.

Forskellen på streaming og flow TV

Når du streamer, bruger du en app eller streamingtjeneste, hvor du kan se alt det, der ligger tilgængeligt på udbyderen. Med trådløs streaming vælger du altså selv, hvad du vil streame, hvornår du vil streame og hvor du vil streame. Med flow TV tænder du derimod for dit fjernsyn og ser de programmer, som bliver vist på dette tidspunkt. Det vil sige, at du er nødt til at tilpasse dig i forhold til hvornår programmerne bliver sendt. Du kan heller ikke spole frem og tilbage i programmerne, som du kan, når du streamer.