Romaskine træning

Romaskine træning – 3 gode grunde til at vælge romaskinen

Indeholder annonce- og reklamelinks

Hvis du vil træne effektivt uden at bruge for meget tid, er romaskinen den ideelle træningsmaskine. Du træner styrke og kondition på samme tid, og resultaterne viser sig hurtigt. Træning på romaskine er både udfordrende og hårdt, men samtidig en af de meste effektive fitnessmaskiner der findes – og perfekt til hjemmetræning.

Indeholder reklame- og annoncelinks

Hvis du er på jagt efter en træningsform eller en fitnessmaskine, der træner både kardio og styrke, og som hjælper dig med at forbrænde kalorier, så bør du kigge på romaskinen. Har du endnu ikke købt en romaskine til hjemmetræningen – Så tjek tilbuddene på Romaskinen.dk, hvor du finder mere end 80 forskellige modeller i alle prisklasser.

3 gode grunde til at træne på romaskine

Her får du 3 gode grunde til at begynde rotræningen nu:

Kombineret styrke- og kardiotræning 

Som en af de eneste træningsmaskiner giver romaskinen effektiv træning til både muskler og kondition. Hvis du nogensinde har prøvet en romaskine, så ved du, at pulsen hurtigt kommer op, og at musklerne efter kort tid begynder at syre til.

Ca. 80% af kroppens muskler bliver aktiveret, når du træner på romaskinen, og især ben, arme, skuldre, baller, bliver styrket, men også hele din kropskerne, mave og ryg, får glæde af træningen. Som en ekstra bonus får du også god konditionstræning, så du bliver bedre til at optage ilt og dermed mere udholdende.

Skånsom for led og knogler

Mange træningsmaskiner er hårde ved kroppen, og særligt dine led bliver udsatte på f.eks. løbebåndet. Her er træning på romaskine langt mere skånsom, og du vil meget sjældent oplever skader efter rotræning, hvis du ellers har styr på teknikken og indstilling af romaskinen.

Det er dog ikke så svært, når blot du ved, hvordan du skal gøre. Hvis du vil sikre dig, at teknikken er i orden, kan det anbefales, at du tjekker denne YouTube video, der er lavet af Marianne Gilbak.

Romaskinen er perfekt til hjemmetræning

Romaskiner findes i alle fitnesscentre, men romaskinen er også et perfekt hjemmetræningsredskab. På grund af den effektive konditions- og helkropstræning, kan du ikke anskaffe dig en bedre træningsmaskine.

En anden fordel ved romaskiner er, at de er forholdsvis billige i indkøb, sammenlignet med andre fitnessmaskiner. Fra omkring 2000 kr. og opefter kan du købe din egen romaskine, men det anbefales at gå lidt op i kvalitet, og kigge på maskinerne fra ca. 5000 kr.

Hvis det kniber med at få plads til romaskinen i hjemmet, så skal du gå efter en model, der kan klappes sammen. De foldbare modeller kan stilles op ad væggen, eller skubbes ind under sengen, så du ikke fylder mere end nødvendigt, når de ikke er i brug.

Køb din romaskine online og få leveret til døren

Når du bruger linket her, bliver du præsenteret for over 80 forskellige romaskiner, fra nogle af de største danske forhandlere af fitnessudstyr. Det betyder, at du kan sidde i ro og mag og udvælge den romaskine, der passer dig bedst, og bestille den med levering direkte til døren – Det kan næsten ikke være lettere at komme i gang med romaskine træning.