De professionelles foretrukne handelsplatform for kryptovaluta

Disclaimer

Kryptovaluta er efterhånden på alles læber. Danske borgere har længe kigget sig om efter nye steder at investere eller deponere deres penge. Især ovenpå de historiske negative renter, der bevirker, at folk ikke længere får noget afkast af at have sine penge banken. Nærmest tværtimod.

I takt med at Bitcoin har taget overskrifter med sine eksplosive kursstigninger inden for de seneste par år, er mange danskere nu blevet interesserede i handel med kryptovaluta. Men kan man overhovedet benytte kryptovaluta som investeringsområde og i så fald, hvilke hjælpemidler og platforme kan man så benytte sig af?

En særlig platform skiller sig ud fra mængden

Det kan være en umådelig svær opgave bare at få det forkromede overblik over de mange forskellige kryptovalutaer på markedet. Den amerikanske handelsplatform eToro skiller sig i den forbindelse ud. Her får man ikke blot det forkromede overblik, men man får tillige en masse vigtige instrumenter og redskaber, der kan hjælpe en på vej i det første nye investeringseventyr i kryptovaluta. I følgende etoro anmeldelse kan du nemlig få en udførlig introduktion til platformens mange facetter, og hvordan man reelt kommer i gang med eToro.

Bitcoin-toget er måske kørt, men nye valutaer står på spring

Den enorme pris på over 200.000 kroner for en enkelt Bitcoin har fået langt de fleste danskere til at se bort fra den historiske digitale valuta. Havde man været med på toget fra start, da Bitcoin blot kostede et par øre, ville man formodentligt kunne kalde sig milliardær i dag. Det er netop også Bitcoins historie, som driver de fleste danskere ud på kryptovaluta-markedet, for hvad nu hvis samme skæbne lurer for nogle af de mange andre kryptovalutaer, der nu kan købes for en promille af Bitcoins pris.

Andet og mere end bare kryptovaluta

Selvom danskerne for alvor har udset kryptovaluta som deres nye store investeringseventyr, så er der stadig masser af områder, hvor man med fordel kan sætte ind. Aktiemarkedet er for mange stadig en spændende og til tider lukrativ base for større og mindre investeringer, og eToro er i den forbindelse stadig en fantastisk hjælpende hånd. For den strækker sig langt udover blot at være et sublimt redskab til handel med kryptovaluta. Der kan handles med aktier, indekser, andre valutaer og sågar råvarer. Alt sammen med samme fordelagtige redskaber for enhver ny hobby-investor.

En platform for store som små

Etoro er ikke blot en handelsplatform for nye og uprøvede valuta-spekulanter og hobby-investorer. Det er i lige så høj grad en platform for professionelle handlere og investorer, der benytter platformen som hovedkilde til deres køb og salg. Den mangeartede brug af eToro på tværs af segmenter i samfundet er med til at blåstemple platformen som en pålidelig og respekteret kanal for online investering. Selv de mindste hobby-investorer, som måske er vant til at vende hver en mønt i privatbudgettet kan få glæde af platformen. Der er nemlig også mulighed for at skabe en profil og investere fiktive penge på en demoversion af platformen. På den måde kan man øve sig gratis inden det eventuelt for alvor går løs med rigtige penge. Dermed undgår man også at miste sin penge, hvis man begår begynderfejl, som kunne være undgået.

About the author